Op dit moment wordt er een film gemaakt voor de Drentse Ambassade, in de week voorafgaand aan Prinsjesdag in Den Haag. De provincie Drenthe heeft die week Nieuwspoort afgehuurd en organiseert diverse activiteiten, workshops en lezingen. De vertoning van de film over het innovatieve bedrijfsleven in Noord-Nederland is hier een onderdeel van.

DroneHub GAE komt naar voren in de film samen met een aantal andere bedrijven uit het noorden van Nederland. Woordvoerder Onno de Jong vertelt over de ambities en projecten van de DroneHub. De filmcrew kreeg de unieke kans om een kijkje in de nieuwe hangar van de DroneHub te nemen. In deze hangar, op het terrein van de KLM Flight Academy in Eelde, worden binnenkort dronepiloten opgeleid.

Na de première in Den Haag zal de film ook via deze site te zien zijn. Hieronder alvast de eerste beelden van de hangar.