Maak kennis met Egbert Swierts
– founder OmniDrones

Welkom in de fascinerende wereld van de onbemande luchtvaart, een wereld waarin ik sinds 2013 actief ben. Deze hoog innovatieve sector biedt ontzettend veel kansen. Dit wordt door een steeds grotere groep gezien en omarmt.

Mijn naam is Egbert Swierts en onbemande luchtvaart is mijn fascinatie!

Inmiddels ben ik betrokken bij de opzet van diverse organisaties met uiteenlopende doelstellingen, maar allemaal actief in het domein onbemande luchtvaart of in de volksmond: drones! Hieronder lees je hoe en wat precies:

OmniDrones | De meest prestigieuze onbemande luchtvaartorganisatie sinds 2013
De basis voor mij is OmniDrones BV. OmniDrones BV kent twee labels OmniDrones Academy, waar we professionele dronepiloten opleiden & OmniDrones Aerial Services, waar wij vliegopdrachten uitvoeren voor onze klanten.

OmniDrones Projects | Van idee tot realisatie
Daar waar het nog niet kan of mag, of van een pril idee tot aan de daadwerkelijke marktintroductie kunnen wij onze klanten bijstaan met hun vraagstukken. Daarnaast zijn wij zelfstarters en nemen wij deel in gave en kansrijke startups.

NEEM DIRECT CONTACT OP

Drone Delivery Services | Fast Safe Smart
Vanaf de dag dat ik met drones begon te werken is altijd mijn vergezicht geweest om uiteindelijk mensen door de lucht te kunnen gaan vervoeren. Ik ben mijn ondernemerschap begonnen met opzetten van een taxibedrijf. Toen ik kennis begon te maken met drones, realiseerde ik mij ineens dat luchttaxi’s de toekomst hebben. Als medeoprichter van Drone Delivery Services BV ga ik samen met mijn partners via pakketpost toewerken naar personenvervoer door de lucht.

Stichting DroneHub Groningen Airport Eelde | Laten we samen drone business ontwikkelen
Voor Noord-Nederland werd het in 2016 hoog tijd om samen na te denken hoe de wereld van de drones invloed zou hebben in het Noorden. Door samen te werken, te ontwikkelen en te innoveren lopen we voorop in deze disruptieve markt. We brengen het Noorden nationaal en internationaal onder aandacht en lobbyen voor onze regio als de regio die alles biedt om je product of dienst als eerste naar de markt te brengen. 

Doe mee en neem contact met mij op!

OMNIDRONES BESTAAT UIT

ACADEMY

OmniDrones is het (online) opleidingscentrum voor drone-piloten in Noord-Nederland. Onze efficiënte drone opleidingen leren je alles over het begrip airmanship, daarnaast bieden de opleidingen verschillende sets aan skills en disciplines om gecertificeerd drone-piloot te worden.

AERIAL SERVICES

Van het uitwerken van eerste ideeën tot aan het organiseren van testdagen en het presenteren van projectresultaten. OmniDrones is partner in ieder stadium van het project en kan van ontwerp tot aan uitvoering alles uit handen te nemen.

PROJECTS

Droneprojecten gaan hand in hand met regelgeving. Samen met ons grote netwerk bestaande uit onder andere verschillende (semi)-overheden zorgen we met behulp van de juiste ontheffingen en vergunningen dat ieder project met respect voor regelgeving, milieu en veiligheid wordt uitgevoerd.

NEEM HIER CONTACT OP

Beschik jij over een mooi idee, wil je aanhaken bij een project
of sparren over drone innovatie?