Fly Safe, Get Trained

Drones zijn niet meer weg te denken en de drone-markt zal de komende jaren alleen maar groeien. Bedrijfsmatige inzet van een drone kent voorwaarden. Een van de voorwaarden is het opleiden van de drone-piloot. Dat is wat OmniDrones Academy doet.

 Hieronder kun je doorklikken naar wat het beste bij jou past. Zijn er nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Advies

De disruptieve markt van de onbemande luchtvaart kent nog vele vraagstukken. Dit zal de komende jaren nog wel zo blijven. Zelfs wanneer je als organisatie al vanaf 2013 actief bent in deze markt.

Toch hebben wij de afgelopen jaren al veel informatie eigen gemaakt en een flink netwerk opgebouwd. Wanneer de inzet van drones mogelijk ook binnen uw organisatie van meerwaarde kan zijn, maar u nog met vragen zit of tegen uitdagingen aanloopt, zijn onze experts zeer bereidt om u wegwijs te maken.

 

Projecten waar onze experts OmniDrones Academy al een steentje bijgedragen:

 

wtfdivi014-url1

BVLOS project

 (beyond visual line of sight)

Een fase één project in samenwerking met o.a. UMCG ambulancezorg, ANWB MAA en DroneHub GAE om een eerste stap te zetten met vliegen buiten zicht.

wtfdivi014-url1

Safe integration

Een fase één project waar we in samenwerking met o.a Luchtverkeersleiding Nederland, Groningen Airport Eelde en DroneHub GAE de integratie willen bevorderen tussen bemand en onbemand vliegen. We werken toe naar een UTM (unmanned traffic management) systeem.

wtfdivi014-url1

Agri innovatie

Drones zijn vaak en vooral sensor dragers in de lucht. Een gebied of perceel in kaart brengen is voor een drone een eenvoudige taak, maar de data die het genereerd van grote waarde. Toewerken naar acceptatie en het vergroten van kennis bij de agrariër is één van de doelstelling van onze samenwerking in Valthermond. Hierin werken we o.a. samen met Innovatie Veenkoloniën, de WUR en DroneHub GAE.

wtfdivi014-url1

Autonoom vervoer

Niet alleen over land, maar ook over water en door de lucht wordt autonoom vervoer een thema. Het vliegen buiten zicht is dan belangrijk, maar ook het hebben van constante betrouwbare communicatie met de drone. Een van de innovaties waar wij bij betrokken zijn is 5G. Snelle datastromen met landelijke dekking, gaat autonoom vervoer mogelijk maken.

wtfdivi014-url1

Waterstof innovatie

Lipo batterijen kennen hun beperking, zeker in de lucht. Gewicht versus output is ongunstig voor drones. Maar het heeft ons gebracht waar we nu zijn. Maar wil je innoveren dan wil je vooruit. Waterstof zou de oplossing kunnen bieden. Langer vliegen met minder gewicht aan boord. Samen met Vliegend.nl en Holthausen zijn wij hier voor Noord-Nederland stappen aan het zetten.

 

wtfdivi014-url1

Dit is Drenthe(.nl)

Met 360 panorama’s kan je een totaal nieuwe online wereld creëren. Een virtuele wereld, drie dimensionaal. Beleef de mooiste hot-spots van Drenthe met je telefoon of VR bril. Laat je online of ter plekke inspireren door de techniek van augmented reality over het Drenthe van vroeger, nu en de toekomst.

Laatste nieuws

DroneHub GAE kijkt terug op geslaagd eerste jaar

“Drones gaan het dagelijks leven raken” EELDE-PATERSWOLDE – DroneHub Groningen Airport Eelde kijkt in het eerste bestaansjaar terug op geslaagde projecten. En als het aan het progressieve bedrijf op het terrein van de voormalige Rijksluchtvaartschool ligt is dit pas...

Lees meer

Drones hebben de toekomst

We zien steeds meer, nieuwe toepassingen ontstaan. Zoals in de precisielandbouw of bij de inspectie van dijken. Of voor het overbrengen van noodmedicatie naar slecht bereikbare locaties.

Noodmedicatie overbrengen naar een op afstand gelegen locatie: kan dat sneller, goedkoper, veiliger en duurzamer met drones dan met bestaand transport?

Lees meer

Volg ons

In samenwerking met

Logo ruas

Contact informatie

OmniDrones Academy
Burgermeester JG Legroweg 45a
9761 TA  Eelde

info@omnidrones.nl

Account informatie

Zoeken