ALL IN PLUS EU DRONEBEWIJS

Maak een vliegende start als beginnend dronepiloot met ondersteuning voor het behalen van de A1/A3 + A2 EASA drone certificaten en ga zelfverzekerd de lucht in met onze praktijktraining!

TIP! Deze opleiding is ook te boeken met het gebruik van het STAP-BUDGET. Hiervoor werken wij samen met het Noorderpoort. Aanmelden voor deze opleiding kan via https://noorderpoort.nl/cursussen-en-trainingen/dronepiloot 

MELD JE HIER AAN VOOR ALL IN PLUS

De eerstvolgende praktijktraining staat gepland op 25 maart 2023 in Assen. Meld je aan via onderstaand contactformulier en krijg alvast toegang tot de de online academy om online de A1/A3 en A2 certificaten te behalen.

A1/A3 + A2 inclusief praktijk

Begin online vanuit huis met het behalen van je A1/A3 + A2 certificaten. Met deze certificaten mag je vliegen in de gehele Europese Unie + Noorwegen, IJsland en Zwitserland. Met dit complete EASA drone bewijs ben je gecertificeerd drone piloot voor vijf jaar en mag je:

Opleiding en examinering

Voor het ALL IN dronebewijs worden twee examens afgenomen, waarbij het A1/A3 onbeperkt gratis herexamens bevat en het A2 één gratis herexamen. 99% van onze kandidaten slaagt binnen één keer. Na het geslaagd afronden van de opleiding wordt er direct een koppeling gemaakt met de RDW waarna je jouw EASA dronebewijs kunt downloaden, dit is een officieel EASA certificaat. Met beide drone certificaten op zak en een bij de RDW geregistreerde drone ben je klaar om te gaan vliegen.

Praktijk training
Na het geslaagd afronden van beide examens is het tijd om in de praktijk te gaan oefenen! We nemen de vluchtvoorbereiding door, we checken jouw drone op de instellingen en zorgen dat deze juist afgesteld zijn. Daarnaast worden je bepaalde vliegvaardigheden bijgebracht zodat je de volgende keer zelfverzekerd op pad gaat met jouw drone. Liever eerst even ‘op het droge’ oefenen? Ook dit is mogelijk op onze drone flight simulator, welke ook erg geschikt is om op te oefenen met slecht weer.

Waarom kiezen voor OmniDrones Academy?

Bij OmniDrones Academy behaal je jouw EU drone vliegbewijs waar en wanneer jij wilt dankzij onze overzichtelijke online leeromgeving. De online leeromgeving is namelijk 24/7 en onbeperkt toegankelijk en er wordt online geëxamineerd op elk gewenst moment. Wij voorzien in drone opleidingen die officieel erkend zijn door Inspectie Leefomgeving en Transport namens het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Na je drone opleiding ben jij zowel geaccrediteerd als gecertificeerd dronepiloot. Succes en fly safe!

TEVREDEN KLANTEN

Een aantal beoordelingen van onze klanten over de opleidingen van OmniDrones Academy

praktijktraining omnidrones academy

MELD JE AAN VOOR DE PRAKTIJKDAG

De eerstvolgende praktijktraining staat gepland op 25 maart 2023 in Assen. Meld je aan via onderstaand contactformulier en krijg alvast toegang tot de de online academy om online de A1/A3 en A2 certificaten te behalen.