ALL IN EU DRONEBEWIJS

BEGIN VANDAAG, VLIEG VANDAAG

OmniDrones Academy voorziet in drone opleidingen die officieel erkend zijn door Inspectie Leefomgeving en Transport namens het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Na je drone opleiding ben jij zowel geaccrediteerd als gecertificeerd dronepiloot.

ALL IN EU DRONEBEWIJS

Het ALL IN dronebewijs bestaat uit de officiële A1/A3 en A2 EASA certificaten. Met deze certificaten mag je vliegen in de EU + Noorwegen, IJsland en Zwitserland. Met dit complete EASA drone bewijs ben je gecertificeerd drone piloot voor vijf jaar en mag je:

Online leeromgeving
Behaal eenvoudig het EU dronebewijs op ons online leerplatform. Het online leerplatform is 24/7 toegankelijk en blijft onbeperkt beschikbaar, ook na het behalen van het dronebewijs! Na het doorlopen van de verschillende hoofdstukken met onderwerpen als EASA Regelgeving, Luchtvaartregelgeving en risicoanalyse heb je toegang tot een onbeperkt aantal oefenexamens. Ready? Het examen staat klaar en kan op elk gewenst moment gemaakt worden.

Online examinering
Voor het ALL IN dronebewijs worden twee examens afgenomen, waarbij het A1/A3 onbeperkt gratis herexamens bevat en het A2 één gratis herexamen. 99% van onze kandidaten slaagt binnen één keer. Na het geslaagd afronden van de opleiding ontvang je van ons een unieke link naar de RDW waarna je jouw dronebewijs meteen kunt downloaden, dit is een officieel EASA certificaat. Let op: Deze registratie kost €10,- en dien je te voldoen bij de RDW. Met het EU drone certificaat op zak en een bij de RDW geregistreerde drone ben je klaar om te gaan vliegen!

INHOUD OPLEIDING

VOORDELEN OMNIDRONES ACADEMY

Waarom kiezen voor OmniDrones Academy?

Bij OmniDrones Academy behaal je jouw EU drone vliegbewijs waar en wanneer jij wilt dankzij onze overzichtelijke online leeromgeving. De online leeromgeving is namelijk 24/7 en onbeperkt toegankelijk en er wordt online geëxamineerd op elk gewenst moment. Wij voorzien in drone opleidingen die officieel erkend zijn door Inspectie Leefomgeving en Transport namens het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Na je drone opleiding ben jij zowel geaccrediteerd als gecertificeerd dronepiloot. Succes en fly safe!

READY? SET, FLY!

0
Dronepiloten slaagden afgelopen periode bij OmniDrones Academy

Een aantal beoordelingen van onze klanten over onze online drone opleidingen

VRAGEN OVER EEN
DRONE OPLEIDING?

Neem direct contact met ons via onderstaand contactformulier,
of check de meest gestelde vragen op onze FAQ pagina.