BASIS EU DRONEBEWIJS A1/A3

BEGIN VANDAAG, VLIEG VANDAAG

OmniDrones Academy voorziet in drone opleidingen die officieel erkend zijn door Inspectie Leefomgeving en Transport namens het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Na je drone opleiding ben jij zowel geaccrediteerd als gecertificeerd dronepiloot.

HET A1/A3 DRONEBEWIJS

Het BASIS dronebewijs bestaat uit de officiële A1/A3 EASA certificaten. Met deze certificaten mag je vliegen in heel de gehele Europese Unie + Noorwegen, IJsland en Zwitserland. Met dit basis EASA drone bewijs ben je gecertificeerd drone piloot voor vijf jaar en mag je:

Online opleiding
Het online leerplatform is direct na je bestelling toegankelijk. Na het doorlopen van de training heb je de mogelijkheid om onbeperkt oefenexamens te maken. Klaar voor het echte examen? Het A1/A3 examen staat al klaar en kan op elk gewenst moment gemaakt worden. 

Online examinering

Voor het BASIS dronebewijs wordt één online examen afgenomen, met gratis onbeperkt herexamens. De gemiddelde duur van de drone opleiding inclusief examen neemt gemiddeld één dag in beslag. 99% slaagt in één keer. Na het geslaagd afronden van de opleiding ontvang je van ons een unieke link naar de RDW waarna je jouw dronebewijs meteen kunt downloaden, dit is een officieel EASA certificaat. Let op: Deze registratie kost 10 euro en dien je te voldoen bij de RDW. Met het EU drone certificaat op zak en een bij de RDW geregistreerde drone ben je klaar om te gaan vliegen!

Waarom kiezen voor OmniDrones Academy?

Bij OmniDrones Academy behaal je jouw EU drone vliegbewijs waar en wanneer jij wilt dankzij onze overzichtelijke online leeromgeving. De online leeromgeving is namelijk 24/7 en onbeperkt toegankelijk en er wordt online geëxamineerd op elk gewenst moment. Wij voorzien in drone opleidingen die officieel erkend zijn door Inspectie Leefomgeving en Transport namens het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Na je drone opleiding ben jij zowel geaccrediteerd als gecertificeerd dronepiloot. Succes en fly safe!

0
Dronepiloten slaagden afgelopen periode bij OmniDrones Academy

⭐⭐⭐⭐⭐

Een aantal beoordelingen van onze klanten over de opleidingen van OmniDrones Academy

BEKIJK HIER ONZE ANDERE ONLINE DRONE OPLEIDINGEN IN DE OPEN CATEGORIE

BASIS PLUS

EU DRONEBEWIJS
A2

€ 100,-
vrij van BTW

ALL IN

EU DRONEBEWIJS
A1/A3 + A2

€ 150,-
vrij van BTW

VRAGEN OVER EEN
DRONE OPLEIDING?

Neem direct contact met ons via onderstaand contactformulier,
of check de meest gestelde vragen op onze FAQ pagina.