Drone-Clinic

Meld u vandaag aan.

Nu aanmelden

Drone-Clinic

 Op een unieke locatie op Groningen Airport Eelde, heeft OmniDrones Academy beschikking over een heuse hangar voor indoor training. De ruimte is van alle gemakken voorzien waaronder verwarming, koffie/thee en een instructie lokaal.

Voor groepen die geïnteresseerd zijn in de onbemande luchtvaart en opzoek naar een leuke beleving is het volgen van een drone-clinic een geweldige kans. Onder begeleiding van indoor professionals leer je de kneepjes van het vliegen. Daarnaast is het volgen van een theorieles zeker zo interessant en behoort tevens tot de opties.  Wil je er een echt uitjes van maken, dan is verzorgen wij graag lunch op locatie!

De drone-clinic’s zijn veelal klant specifiek en worden in overleg samengesteld. Vaak betreft het een dagdeel waarin de groep in tweeën wordt gesplitst. Eén deel krijgt dan theorie terwijl de ander vliegles krijgt. De groepen wisselen elkaar dan af.  Dit is afhankelijk van de omvang van de groep en andere varianten zijn uiteraard bespreekbaar.

Heeft een drone-clinic op Groningen Airport Eelde je interesse? Neem dan gerust contact met ons op, dan stellen wij een mooi pakket samen.

Boek nu uw Drone-Clinic

TijdsbelastingPer dagdeel te boeken
ExamenGeen examen
DiplomaGetuigschrift van deelname
Locatie- Hangar op Groningen Airport Eelde
- Op locatie mogelijk in overleg
Groepsomvang- Maximaal 20 per sessie (combinatie theorie en praktijk)
- Maximaal 10 per praktijk sessie
- Op locatie in overleg
InclusiefGebruik training-drones, getuigschrift, koffie/thee/water
ExclusiefCatering
PrijsOp basis van offerte

Aanhef

Locatie:

Opleiding

7 + 1 =

Volg ons

In samenwerking met

Logo ruas

Contact informatie

OmniDrones Academy
Burgemeester JG Legroweg 45a
9761 TA  Eelde

info@omnidrones.nl

Account informatie

Zoeken