Fly Safe, Get Trained

Drones zijn niet meer weg te denken en de drone-markt zal de komende jaren alleen maar groeien. Bedrijfsmatige inzet van een drone kent voorwaarden. Een van de voorwaarden is het opleiden van de drone-piloot. Dat is wat OmniDrones Academy doet.

 Hieronder kun je doorklikken naar wat het beste bij jou past. Zijn er nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.

OVER ONS

OmniDrones is gelanceerd in de zomer van 2013 te Assen. Dat jaar werd het oprichter en ondernemer Egbert Swierts duidelijk dat de onbemande luchtvaart er echt aankomt.  “Dit wordt een disruptieve markt die op een gegeven moment niet meer weg te denken is. “

Stap één was het verkrijgen van de benodigde eigen vergunningen om eerst zelf commercieel aan de slag te kunnen gaan en ervaring op te doen. In de jaren daarop is de ambitie ontstaan om als inmiddels ervaren drone-organisatie professionele drone-piloten te gaan opleiden. Hiervoor is in samenwerking met RUAS (voorheen Resource UAS) een compleet nieuwe opleiding voor de Nederlandse markt ontwikkeld. Begin 2018 ging OmniDrones verder als OmniDrones Academy en richtte zich vanaf dat moment volledige op “Education” and “Advice” met de bijpassende slogan “Fly Safe, Get Trained”.

We delen graag onze kennis en ervaring met de piloot in spé tijdens één van onze trainingen in het land. Verder biedt OmniDrones Academy organisaties de optie om advies in te winnen over de onbemande luchtvaart sector. Dit kan van kleine start-ups tot grote multinationals.

Team

Egbert Swierts

Egbert Swierts

Oprichter/CEO

Ondernemen is mijn passie. Wat ik het heerlijk vind aan ondernemen is het uit kunnen zetten van je eigen koers. Bezig zijn in de disruptieve markt van de onbemande luchtvaart vind ik geweldig. Ik leer elke dag, kom aanraking met mooie innovaties en krijg daarmee telkens een doorkijkje naar de toekomst. Samen met mijn geweldige collega’s, werk ik dagelijks keihard om de klanten van OmniDrones Academy verder op weg te helpen.

Paul German

Paul German

Cursus Instructeur/Examinator

Vanuit Wales (UK) ondersteun ik OmniDrones Academy bij de klassikale lessen, die ik mede heb mogen ontwikkelen.  Ik kom dan 2,5 dag over om mijn kennis en ervaring te delen met de Nederlandse cursisten. Inmiddels werk ik alweer vanaf 2014 voor RUAS en geeft ik training in heel UK. Hier train ik vaak mensen van defensie en de diverse hulpdiensten.

Ellen Cult

Ellen Cult

Sales Executive

Als ervaren Sales Executive ondersteun ik OmniDrones Academy bij de grotere accounts. Mijn geschiedenis ligt vooral in samenwerkingen met de verschillende luchtvaartmaatschappijen en in de luchtvaartindustrie. Bekwaam in onderhandeling, klantacquisitie, engineering, onderhoud van vliegtuigen en luchthavens en nu ook in de wereld van de onbemande luchtvaart.

Luuk Jansen

Luuk Jansen

Safety Manager

Als voormalig KLM gezagvoerder beschouwde ik drones als gevaarlijk voor de bemande luchtvaart. Mijn nieuwsgierigheid werd gewekt toen ik vernam dat de overheid toestond dat er met drones op de luchthaven Eelde gevlogen mocht worden. Vanwege mijn expertise op het gebied van Safety Management vroeg Egbert mij om hierin mee te denken. Tevens kan ik met mijn achtergrond als schakel dienen tussen de wereld van de bemande- en onbemande luchtvaart, voor mij een uitdaging!

Sander Bloem

Sander Bloem

Marketing

Vanuit mijn eigen bedrijf ZeroFifty Design ondersteun ik OmniDrones Academy al enige tijd op het gebied van webdesign, social media en alle andere marketing uitingen. De wereld van de onbemande luchtvaart vind ik fascinerend. Je vindt mij daarom regelmatig in het RLS1957 gebouw bij OmniDrones Academy op kantoor.

Volg ons

In samenwerking met

Logo ruas

Contact informatie

OmniDrones Academy
Burgemeester JG Legroweg 45a
9761 TA  Eelde

info@omnidrones.nl

Account informatie

Zoeken